TackShop.dk følger selvfølgelig de nye persondataregler (GDPR)

Hos TackShop.dk har vi en ambition om at opbygge din foretrukne webshop med udstyr til islandske heste og deres ryttere, og det begynder med beskyttelse af personoplysningerne tilhørende alle der benytter TackShop.dk eller modtager vores nyhedsbrev. Det betyder, at vi beskytter personoplysningerne tilhørende alle besøgende, der får adgang til vores hjemmesider eller tjenester via enhver mobilapplikation, platform eller enhed (samlet benævnt “tjenesterne”).

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan TackShop.dk indsamler, deler og bruger dine personoplysninger. Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder. Ved at bruge vores tjenester accepterer du, at TackShop.dk bruger dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Betegnelserne “vi”, “os” eller “vores” er hver især tiltænkt som henvisning til TackShop.dk.


Vi har opsummeret de vigtigste punkter i vores privatlivspolitik nedenfor.

  1. Oplysninger, som vi indsamler om dig, og hvorfor

    Her er de generelle kategorier af personoplysninger, som vi indsamler om dig, og årsagerne hertil:

    1. Oplysninger, som du afgiver frivilligt
      •  Registreringsoplysninger, når du opretter en TackShop.dk profil, således at vi kan:
        1. oprette din konto, så du kan afgive ordrer i henhold til vores vilkår
        2. identificere dig, når du logger ind på din konto,
        3. kontakte dig med vigtig info, nyhedsbreve, gode tilbud mm.
      • Transaktionsoplysninger, når du afgiver en ordre hos TackShop.dk for at:
        1. behandle dine ordrer og for at fakturere dig (bemærk dog, at TackShop.dk aldrig opbevarer dine fulde kreditkortoplysninger),
        2. sende dig statusopdateringer på din ordre,
        3. svare på dine ordreforespørgsler og for at løse problemer,
        4. udføre analyser og research med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester, og
        5. beskytte dig og tjenesterne ved at søge at opdage og forhindre svig
      •  Oplysninger vedrørende dine markedsføringspræferencer, så vi kan:
        1. sende dig tilpasset markedsføring om vores produkter eller tjenester.
      •  Feedback på dine synspunkter på vores tjenester for at:
        1. svare på dine spørgsmål eller forespørgsler,
        2. udføre analyser og research med henblik på at forbedre og udvikle TackShop.dk.
    2. Oplysninger, som vi indsamler automatisk
      •  Aktivitetsoplysninger, så vi kan:
        1. give dig en forbedret oplevelse,
        2. give dig adgang til din ordrehistorik og præferencer, og
        3. levere andre tjenester efter din anmodning herom.
      •  Cookies og lignende teknologier, så vi kan:
        1. måle og analysere brugen og effektiviteten af ​​vores tjenester,
        2. tilpasse og optimere målretningen af vores annoncering af vores tjenester på tværs af andre hjemmesider og platforme.
    3. Oplysninger, som vi indhenter fra tredjepartskilder
      •  Analyserapporter og markedsundersøgelser for at:
        1. måle ydeevnen af markedsføringskampagner for vores tjenester, og
        2. bedre forstå dine præferencer, således at vi kan tilpasse vores markedsføringskampagner og tjenester i overensstemmelse hermed.

    Vi behandler oplysninger, som du afgiver frivilligt, oplysninger som vi indsamler automatisk, og oplysninger som vi indhenter fra tredjepartskilder, for løbende at forbedre vores tjenester. På denne måde, er du med til at forme og forbedre TackShop.dk, uanset hvilken enhed du vælger at bruge, eller hvor du er i verden.

    Læs mere her

  2. Hvem vi deler personoplysninger med

    Vi kan dele dine personoplysninger med følgende modtagere (og når vi gør det, vil vi sikre, at vi har indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger og stillet fornødne garantier for databeskyttelse til rådighed i tilfælde af overførsler til tredjelande):

    1. Tredjeparter, der understøtter vores tjenester (f.eks. markedsføringspartnere, Google Analytics, Mailchimp, Bambora, Nets osv).
    2. Ethvert kompetent retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.
    3. Nye ejere eller omstrukturerede enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg, køb eller joint venture, der påvirker vores forretning.
    4. Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. Vi vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.

    Læs mere her

  3. Behandling af personoplysninger

    Vores vigtigste grund til at indsamle og bruge dine personoplysninger er at opfylde vores kontrakt med dig (dvs. for at sikre, at du modtager din ordre hurtigst muligt efter bestilling), men vi kan også behandle dem, hvor det er i vores legitime forretningsmæssige interesser at gøre det.

    Læs mere her

  4. Internationale dataoverførsler

    Vi kan overføre dine personoplysninger uden for det land, hvor du er bosiddende, til andre lande, hvor TackShop.dk eller vores tjenesteudbydere driver virksomhed. Databeskyttelseslovene i disse lande kan være anderledes end lovgivningen i dit land, men TackShop.dk sørger for, at der er stillet fornødne garantier for databeskyttelse i de pågældende lande i overensstemmelse med persondataforordningen.

    Læs mere her

  5. Sikkerhed

    TackShop.dk lægger stor vægt på at beskytte dine oplysninger fra og mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse. Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte sådanne oplysninger.

    Læs mere her

  6. Dataopbevaring

    TackShop.dk vil ikke opbevare dine personoplysninger i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi kan også opbevare visse elementer af dine personoplysninger i en periode efter, at du sletter eller deaktiverer din konto med henblik på vores legitime forretningsaktiviteter, såsom fortegnelser og for at overholde vores retlige forpligtelser. Når vi opbevarer dine oplysninger vil vi gøre det i overensstemmelse med gældende love.

    Læs mere her

  7. Dine rettigheder

    Du kan til enhver tid få adgang til din konto for at gennemgå og opdatere dine personoplysninger. Du kan også kontakte os for at bede os om at slette dine personoplysninger, begrænse deres behandling eller anmode om, at de overføres til en tredjepart. Du har også ret til at afmelde markedsføringsmeddelelserne, som vi sender til dig ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i eventuel markedsføringsmeddelelse, som du modtager fra os, eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed.

    Læs mere her

  8. Links til tredjepartshjemmesider

    Vores hjemmesider kan, fra tid til anden, indeholde links til og fra tredjepartshjemmesider (f.eks. dem tilhørende vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber). Hvis du følger disse links, skal du være opmærksom på, at TackShop.dk ikke er ansvarlig eller hæfter for disse tredjepartshjemmesider, som vil have deres egne privatlivspolitikker.

    Læs mere her

  9. Opdateringer til denne privatlivspolitik

    Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden som reaktion på skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne side jævnligt for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

    Læs mere her

  10. Sådan kontakter du os

    Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os.

    Læs mere her


Flere oplysninger

Oplysninger, som vi indsamler fra dig, og hvorfor

  1. De personoplysninger, som vi kan indsamle om dig, hører bredt ind under følgende kategorier:

Oplysninger, som du afgiver frivilligt
Visse dele af vores tjenester kan bede dig om at afgive personoplysninger frivilligt.For eksempel:

  •  Registreringsoplysninger: Når du handler hos TackShop.dk, tilmelder dig eller udfylder formularer på tjenesterne, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og den adgangskode, som du opretter.
  •  Transaktionsoplysninger: Vi indsamler oplysninger vedrørende dine ordrer, herunder betalingsoplysninger (f.eks. dit kreditkortnummer), ved hjælp af vores betalingsbehandleres sikre tjenester. Betalingsaktiviteter udliciteres til vores betalingsbehandlere, og vi opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger i vores systemer. Vi indsamler også leveringsoplysninger (f.eks. din geografiske adresse) for at opfylde hver ordre.
  •  Feedback: Når du skriver meddelelser og anmeldelser af tjenesterne, eller du kontakter os, for eksempel, med et spørgsmål, problem eller en kommentar, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn og indholdet af din forespørgsel.

Oplysninger, som vi indsamler automatisk
Når du får adgang til vores tjenester, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk fra din enhed. I nogle lande, herunder lande i Europa, kan disse oplysninger betragtes som personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslove.

For eksempel:

  • Aktivitetsoplysninger: Vi indsamler oplysninger om din brug af tjenesterne og oplysninger om dig fra det indhold, som du opretter, og de meddelelser, som du skriver eller sender, samt hvad du søger efter, ser på og interagerer med.
  • Cookies og lignende teknologier: Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologi til at indsamle og bruge personoplysninger om dig (f.eks. din internetprotokoladresse (IP), dit enheds-id, din browsertype og hvornår, hvor ofte og hvor længe du interagerer med tjenesterne).
    Det gør vi for at:

    • optimere din oplevelse af TackShop.dk
    • optimere design på TackShop.dk og generere webstatistik
    • målrette markedsføring til TackShop.dks brugere
  •  Analyserapporter og markedsundersøgelser: Vi indsamler oplysninger fra vores associerede tredjepartsselskaber om, hvordan du reagerer på og interagerer med vores markedsføringskampagner, så vi kan tilpasse vores markedsføring og tjenester i overensstemmelse hermed.
  • Vi kan også modtage samlede oplysninger i form af målgruppesegmenter fra tredjepartskilder for at vise målrettet annoncering på digitale ejendomme, der drives af organisationer såsom Facebook og Google.
  1. Vores brug af indsamlede oplysninger

    Eksempler på, hvordan vi kan bruge disse oplysninger omfatter:

    1. Oplysninger, som du afgiver frivilligt
      • Registreringsoplysninger, som du afgiver, når du handler hos TackShop.dk eller tilmelder dig vores nyhedsbrev giver os mulighed for at levere varer, emails, nyhedsbrevemm til dig i henhold til vores vilkår.
      • Dine transaktionsoplysninger (såsom de varer, du føjer til din kurv) giver os mulighed for at behandle din ordre og sende dig en ordrebekræftelse og faktura. TackShop.dk kan kontakte dig via e-mail, telefon eller sms for at give dig statusopdateringer eller andre oplysninger eller for at løse problemer med din konto eller ordre.
      • TackShop.dk kan sende markedsføring til dig via e-mail om vores produkter eller tjenester. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine oplysninger på denne måde eller generelt skifter mening om modtagelse af enhver form for markedsføringsmeddelelse, kan du til enhver tid afmelde ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i meddelelsen, som du modtager eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed.
    2. Oplysninger, som vi indsamler automatisk
      • Når du får adgang til vores tjenester, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk fra din enhed såsom din IP-adresse, MAC-adresse eller enheds-id. I nogle lande, herunder i Europa, kan disse oplysninger blive betragtet som personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslove.
      • Cookies hjælper os også med at administrere en række funktioner og indhold, samt med at gemme søgninger og genpræsentere dine oplysninger på bestillingstidspunktet. For yderligere oplysninger om de typer af cookies og lignende teknologier, som vi bruger, hvorfor, og hvordan du kan styre sådanne teknologier, bedes du se vores cookies-politik.
    3. Oplysninger, som vi indhenter fra tredjepartskilder
      •  Vi analyserer oplysninger, som vi indsamler fra vores tredjepartstjenesteudbydere (såsom Google, Facebook og andre associerede selskaber) for at forstå, hvordan du interagerer med vores tjenester og annoncer (f.eks. om du har klikket på en af vores annoncer). Dette hjælper os med at forstå dine præferencer og anbefale dig tjenester, der er skræddersyet til dine interesser.
  2. Hvem vi deler personoplysninger med

    Ved levering af tjenesterne til dig, afhængigt af omstændighederne, kan vi dele dine personoplysninger med følgende enheder:

    1. Tredjeparter, der varetager forskellige aktiviteter. Dette omfatter hjemmeside- og applikationssupport og hosting-udbydere, markedsføringstjenesteudbydere, leveringsselskaber, der leverer din ordre til dig, markedsundersøgelsesselskaber og betalingsbehandlingsudbydere, som behandler betalingskorttransaktioner – enhver af disse tredjeparter kan være inden for eller uden for dit bopælsland.
    2. Hvis en del af vores forretning indgår et joint venture, køber et andet selskab eller sælges til eller fusionerer med en anden forretningsenhed, kan dine oplysninger blive videregivet eller overført til målselskabet, eller nye forretningspartnere eller ejere eller deres agenter og rådgivere. Under disse omstændigheder vil vi altid informere de relevante enheder om, at de kun skal bruge dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.
    3. Ethvert kompetent retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig (i) i henhold til gældende lov eller forordning, (ii) for at udøve, fastlægge eller forsvare eventuelle retskrav, eller (iii) for at beskytte dine vitale interesser eller dem tilhørende enhver anden person.
    4. Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke til videregivelsen. Vi vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke eller ved lov er forpligtede til at gøre det.
  3. Internationale dataoverførsler

    Vi kan overføre dine personoplysninger til andre lande end det land, hvor du er bosiddende. TackShop.dk-hjemmesidens servere er hovedsageligt placeret i Danmark, men datahåndteringen kan også foregå i Irland, Sverige, Tyskland og andre Europæiske lande. Det betyder, at når vi indsamler dine personoplysninger, vil der kunne være behov for at behandle dem i ethvert af disse lande.

    Selv om disse lande kan have databeskyttelseslove, der er anderledes end lovene i dit land, sørger TackShop.dk for, at der stilles fornødne garantier for databeskyttelse i de pågældende lande i overensstemmelse med persondataforordningen.

  4. Sikkerhed

    Vi lægger stor vægt på at holde dine personoplysninger sikre. Derfor har vi indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger og teknologi, der lever op til branchestandarder, for at beskytte dem mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse.

    De tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som vi anvender, er beregnet til at tilvejebringe et passende sikkerhedsniveau, som passer til de risici, der er forbundet med behandlingen af dine personoplysninger. Hvor du har valgt en adgangskode, som giver dig mulighed for at få adgang til visse dele af tjenesterne, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi råder dig til ikke at dele din adgangskode med nogen, og til at bruge en unik adgangskode til vores tjenester. Vi hæfter ikke for eventuelle uautoriserede transaktioner, der indgås ved hjælp af dit navn og din adgangskode.

  5. Dataopbevaring

    TackShop.dk vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).

    Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af visse kategorier af dine personoplysninger (herunder i forbindelse med modtagelse af markedsføringsmeddelelser fra os), vil vi føre en fortegnelse over din indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, således at vi kan fortsætte med at respektere dine ønsker.

    Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personoplysninger er blevet opbevaret i sikkerhedskopi-arkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning er muligt.

  6. Dine rettigheder

    TackShop.dk respekterer dine rettigheder. Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som TackShop.dk er i besiddelse af:

    • TackShop.dk giver dig værktøjerne til at få adgang til, gennemgå eller opdatere dine personoplysninger til enhver tid via din konto. Hvis du ønsker at anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne her: Kontaktoplysninger
    • Du kan gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, bede os om at begrænse behandling af dine personoplysninger eller anmode om, at de bliver overført til en tredjepart. Igen, du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os via kontaktoplysningerne her: Kontaktoplysninger
    • Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i den meddelelse, som du modtager eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed.
    • Tilsvarende, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, så kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning, og vil heller ikke påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på baggrund af en anden lovlig behandlingshjemmel.
    • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

    Vi svarer på alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres rettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

  7. Opdateringer til denne privatlivspolitik

    Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden som reaktion på skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Når vi opdaterer vores privatlivspolitik, vil vi træffe passende foranstaltninger for at informere dig, i overensstemmelse med betydningen af de ændringer, som vi foretager. Vi vil indhente dit samtykke til eventuelle væsentlige ændringer til privatlivspolitikken, hvis og hvor dette kræves ved gældende databeskyttelseslove.

    Vi opfordrer dig til jævnligt at gennemgå denne side for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

  8. Sådan kontakter du os

    Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os:

    Via e-mail på: 

    Eller ved at skrive til os på:

    TackShop.dk
    Frederiskborgvej 451
    4000 Roskilde

    Den ansvarlige for dine personoplysninger hos TackShop.dk er indehaver Dorte Tang Møller.